Placeholder image
Het Praesidium


Hier vindt u een korte voorstelling van ons praesidium. Wil je ons nog beter leren kennen spreek ons dan zeker eens aan!

2020 - 2021Lisa Cardon

Praeses

Ik heb de eer om jullie nieuwe praeses voor te stellen: Lisa (ofwel Lisa Karton ofwel Lisa Pardon).
Ook dit jaar komt de club onder leiding van een echte powervrouw te staan.
Lisa draait al van het begin mee in Brutus en is nu ongetwijfeld de perfecte persoon om dit zootje ongeregeld in goede banen te leiden.
Ze heeft altijd een mening, is ook nog eens waanzin knap én she got them moves.
t' is dus duidelijk de moeite om een babbeltje te komen doen met deze topper.
Ik kijk er in ieder geval echt naar uit om dit jaar met haar in het HP te zitten! Het wordt een wild jaar.

Dixit Syria

Aron Claessens

Vice-Praeses

Misschien ken je hem vanop eender welk Brutusevenement, misschien zelfs onder de bijnaam ‘stoute Kevin’, maar ik ken geen socialer persoon dan hem.
Je kan bij deze jongen terecht voor een zotte party, een serieuze babbel of gewoon om eens goed te lachen.
Een paar talenten dat misschien iets meer verborgen zitten, zijn verantwoordelijkheid en zonder twijfel passie en gedrevenheid.
In het afgelopen jaar als Brutusschacht heeft hij zich meer dan ooit bewezen en als er iemand is aan wie ik de functie Vice-Praeses toevertrouw, dan is gegarandeerd Aron.
Het vlammetje in zijn hart is nog lang niet uitgedoofd en ik weet dat we met hem in het Praesidium en ongelofelijk jaar tegemoet gaan.

Dixit Lisa

Evert Tabak

Dux Festi

Evert, Ezmay, Tabak, Veret.
Veel namen, hoge manen, god van gitaren.
Echt een talent deze man.
Goeie kok, halve zot (op de goeie manier).
Iedereen is altijd blij hem te zien.
Echte ne goeie gast
Brute peche, Rosse poezen, zijn band liken en abonneren op zijn YouTube Kanaal.
Zijn allemaal dingen waarmee je tabak gelukig kan maken

Goei foaf.

Dixit Wouter De Potter.

Dieter de Wilde

Cantor

Zoals onze cantor is er geen ander.
Bekend bij zowat alle clubs van Antwerpen en zelfs daarbuiten is hij gemakkelijk te herkennen aan zijn wilde manen en ruige baard.
Zijn zangtalent en codex kennis zijn beide legendarisch.
Als je naar een willekeurige cantus gaat in Antwerpen is de kans heel groot dat je hem tegen het lijf loopt en met wat geluk heeft hij een hoop snacks mee.
Uitzonderlijk zie je hem ook rondlopen met een 2L fles rum of met een fles Stroh80 en dan weet ge dat het een goeie avond gaat zijn.
Verder is hij een voortreffelijke kok maar laat hem nooit spaghet maken, hij haat pasta als geen ander.
En al is hij officieel geen student meer, hij is actiever dan 10 schachten samen.

Dixit Lander

Esther Tabak

Quaestor / Social

Dit is Esther ofwel Es ofwel zonnepoes.
Es is een van mijn favoriete mensen binnen Brutus.
Naast altijd en overal sfeer mee te brengen is ze ook nog eens een heel beleefde peos.
Na een stevige avond is er geen betere plaats om terecht te komen dan in haar poezenpaleis (haar kot dus) waar ze je bergen chips zal voederen.
Ik kijk uit naar een topjaar met deze griet!

Dixit Aron

Syria Verbeke

Consilium

Allerliefste Syr!! Al 2 jaar op rij krijg ik de eer om een tekstje te schrijven over haar, & al 2 jaar op rij weet ik nie waar beginnen. Als ge een topgriet zoekt: stopt maar me zoeken want ze sta voor uwe neus. Als ge bevriend raakt me deze hete tijger begint den besten tijd van uw leven, bereid u maar voor op zalige feestjes, chille hangs & de leukste shoppingtripjes. Maar ook als het niet zo goed gaat staat deze wonderwoman voor u klaar, al dan niet met een paar kaaskroketten & een fles wijn (rode gato negro aub). Ook al vormen we samen de Dumb Bitch Club, toch heeft deze mooie meid al 2 masterdiploma’s op zak! Beauty & brains, dat heeft onze vicepraeses Aron ook opgemerkt 😉 Van vrienden zijn met Syr krijgt ge geen spijt, behalve misschien als de bank u opbelt omda ge een overschrijving naar ‘Syria’ hebt gedaan, en ze toch wel effe willen checken of ge geen terrorisme aan t sponsoren zijt (true story).

Dixit zonnepoes xxxxx

Foto Wouter

Wouter De Potter

Media / Web

Wouter Potter zeker niet te verwisselen met zijn neef Harry Potter hoewel hij wel evenveel magie gebruikt om onze banner zo prachtig te krijgen als ze zijn.
Hij is een schat van een kerel waarmee je zeker wel een praatje wilt slaan.
Dit doe je beter op het begin van de avond want na een aantal alcohol consumpties krijg je meestal niet veel meer uit dan zijn altijd aanwezige gigantische smile.

Dixit Didi de Wilde

Domien Van Overloop

Feest

Ondanks kapper Athena, blijven de wilde haren zich vergaren.
Maar geen nood, dat stoere imago is slechts een schijn.
Deze feestmaker schijnt erg lief te zijn. Zo kan hij uren vertellen over zijn spaghetti.
Vraag er zeker naar! You won't regretti.
Ben je eerder iemand die zelf graag praat, zelfs dan staat hij steeds voor je paraat!
Twee luisterende oren + een flauwe mop = een kerel 100% top.

Dixit Kimberley Reymen

Sasha Verstraeten

Feest

Ook dit jaar opnieuw zal onze liefdevolle Sasha de functie feest voor haar rekening nemen. Zij zal er dus voor zorgen dat onze Brutus TD's weer de chillste, hipste en vooral de bruutste TD’s zijn die je jezelf kan voorstellen. Deze TD’s zullen dan ook een lach op jouw gezicht toveren. Nu vraag jij je zeker af hoe je een lach op Sasha haar gezicht tovert? Dit kan je doen doormiddel van een rougke, maar voor een extra brede lach is appeljenever een echte aanrader. Als leerkracht in spe kan ze zeker haar mannetje staan in het Antwerpse studentenleven ook al ziet ze er soms zo schattig uit. Samengevat is Sasha een echte topgriet met haar hart (waar een vlammetje in zit) op de juiste plaats.

Xoxo

Dixit Femke Van Looy

Foto Lander

Lander Verlaeckt

Temmer

Deze stoere bink is onze temmer Lander. Met zijn jarenlange ervaring als lid en leiding bij de scouts weet hij als geen ander hoe je schachten kan afmatten op een leuke manier. Gelukkig voor de schachten heeft hij ook een hele lieve kant, geef hem een zwaar biertje en je zal merken dat deze bink ook een knuffelbeer kan zijn. Een goede discussie of een interessant gesprek gaat hij nooit uit de weg, maar let op, niet te veel knuffelen of de ab actis wordt jaloers!

Dixit Maité Adams

Kimberley Reymen

Zeden

Kimberley, of Kimbae, heeft zich ondertussen 2 keer laten dopen bij Brutus en na een aantal jaar een enorm gemotiveerd deel van het Socio praesidium te zijn, hebben wij dit jaar de eer om haar in onze groep te hebben!
Kimbae is een hypersociale bom aan energie en chaos heeft een voorliefde voor alcohol, lekker eten en anything unicorn-themed.
Er zijn maar weinig mensen waar ik mijn boyfriend zo graag mee zou delen.

Dixit Veret Tabak

Maité Adams

Ab-Actis

Ab actis is haar taak leutige vergaderingen zijn in de maak! Biochemie studeert zij, andere mensen helpen maakt haar blij

Maar heb je een Lama?! Dan zorgt onze ab actis voor geen drama! Toch is de alpaca haar lievelingsdier, daarmee een wandeling maken doet haar een groot plezier.

Op feestjes is ze het springkonijn, als je haar ziet krijg je een gevoel van oh zo fijn Cocktails bier wijn?! Op het feestje moet maite erbij zijn! Anders trekt het feestje op niet veel, maite zorgt voor een mooi geheel. Spring in de lucht en dans, want Maite heeft fans

Zoals je ziet een ab actis met kwaliteiten maar pas op probeer niks of de temmer zal bijten.

Dixit Domien

Femke Van Looy

PR

Deze meid is een nieuwe aanwinst voor ons gekke maar geweldige praesidium.

Het is een beetje een zotte doos maar wel ontzettend lief. Je kan haar altijd herkennen aan haar blonde krullenbol en gekke dansmoves. Dit jaar zal femke als P.R deel uitmaken van Brutus en zal dit ongetwijfeld fantastisch doen.

Dixit Sasha Verstraeten

2019 - 2020Amber Poelemans

Praeses

Onze nieuwe praeses kent vele namen. Ambiebambiebrutusprinses, Ambiebambiekeukenprinses, noem maar op. Met andere woorden: zet de woorden Ambiebambie en prinses al samen en ze zal je wel gehoord hebben! Deze toffe en zeer spontane meid is graag gezien en steekt haar handen graag uit de mouwen. Ook met haar studies in Biomedische Wetenschappen zit het goed snor. Ze is een echte hartendief, vraag dat maar aan onze Ludus want hij heeft het aan den lijve ondervonden! Vorig jaar mijn schachtje en nu mijn "baas", het is toch even wennen. Maar met haar aan het roer weet ik dat we het komende academiejaar met een gerust hart tegemoet kunnen gaan!

Dixit Peckel, zedenmeester 2019-2020

Evert Tabak

Vice-Praeses

Tabak, Evert, Veret, kent ge zo van die mannen, veel namen hoge manen. Der zijn een paar dinge waar ge den Evert altijd blij mee kunt make: rosse poezen, brute peche, en zijn band liken. (Not Even Light op facebook btw) Ge weet wa da ze zeggen e, als den Tabak der is, ist een goei foaf. Echt nen topkeirel.

Dixit Wouter, Media en web 2019-2020

Dieter De Wilde

Cantor

Aangenaam, Dieter de Wilde. Onze eigenste legende heeft echt geen introductie nodig. Hij is onze prachtige cantor en een vaste waarde in Brutus en het studentenleven. Ook bekend als Lorenzo Salvagio, didi, de vader van Bati de Wilde, topkerel nr 1 en mijn boyfriend op de even dagen. Deze prachtige man zal je leven verblijden met een gezonde dosis chaos en zijn bekende one-liners zoals "Wie de fok zijde gij?", "Gaan wij vechten?" en de extreem geloofwaardige "Ik ben ni zat". Lov u didi, maar enkel op de %2 dagen xx

Dixit Veret, vice-praeses 2019-2020

Lander Verlaeckt

Quaestor

Goed met stofjes en met centjes. Deze biomedicus is niet allen de ideale schoonzoon, maar ook de quaestor van ons gekke Brutus team. Het is een beest met een groot talent, hij snurkt je namelijk gewoon uit je tent. Hij heeft zijn hart zeker op de juiste plaats, zo zijn de centjes van Brutus weeral gerust voor het komende jaar.

Dixit Maité, PR 2019-2020

Sasha Verstraeten

Feest

Laat je verassen door deze fantastische griet, ze is misschien klein maar is toch een van de grootste feestbeesten van Antwerpen. Met haar als je feest kan je je aan de zotste avonden verwachten in het Antwerpse studenten leven. Maar ook buiten het feest leven is dit een vrouw om U tegen te zeggen. Ze zal er altijd voor je staan en alle problemen weg branden met het vlammetje in haar hart

Dixit Domien, feest 2018-2019

Domien Van Overloop

Feest

Ook wel bekend voor zijn alter ego trippypafkous of bij de scouts chouka deze zotte (en zatte) vogel is echt een topkerel. Ge kunt hem overal en altijd tegenkomen, of het nu om 11u sochtends in een parkje is om wat te dijkelen, om 6u sochtends wanneer ge net terugkomt van skireis maar hij aan dag 2 van letterlijk non stop feesten is of gewoon na petrol (+ forever in our memory + ) hij is altijd wel te vinden voor rustig wat te chillen of een pintje te drinken tussen de zware raves door. Laat u niet bedriegen door de occasionele hemdjes of het gigantische huis waarin hij woont deze jongen is nog skeirder dan een zwerver op de Meir en zo loopt hij er ook het liefst van al bij. Maar hij heeft een gouden hartje en is altijd vrolijk en opgewekt en hoewel skeir is hij zeker niet gierig. Dit feestbeest heeft zelfs al en festival bij hem thuis gegeven dus de Brutus feestjes zijn bij hem in goede handen.

Dixit Lander, Quaestor 2019-2020

Esther Tabak

Quaestor / Social

Dit is Esther ofwel Es ofwel zonnepoes. Ze is altijd van de partij en kan ons allemaal onder tafel drinken. Es zorgt ervoor dat onze social media even bruisend zal blijven als Brutus zelf. Zij is de zon die het vlammetje in haar hart sterk laat branden, want Brutus staat op 1! (Poesjes op een sterke 2de plaats)

Dixit Loes, schachtentemmer 2019-2020

Foto Wouter

Wouter De Potter

Media / Web

Ook al is zijn voornaam niet Harry, deze Potter kan alles voor elkaar toveren: een zatte avond, een goei mop, en een feestje tot aan het plafond. Voor de beste website en media skills heb je maar aan te bellen en je bent aan het juiste adres. Ondanks dat hij soms niet meer weet waar hij is op een zat moment, weet hij wel de beste oplossingen voor media en web. Zijn hart zit werkelijk op de juiste plek en dat zie je ook in zijn daden: hij staat klaar voor mensen wanneer ze het nodig hebben en op zijn helpende handen kan je altijd rekenen.

Dixit Lisa, PR 2019-2020

Tjebbe Van den Heuvel (jan)

Ludus

Jan –Tjebbe (soms is hij Jan, soms is hij Tjebbe) is een fenomeen dat reeds enige tijd in het Antwerpse te bewonderen is. Deze oranje transmigrant is succesvol ingeburgd geraakt dankzij de UA Sportraad, waar hij naast de gangbare normen en waarden van onze samenleving ook een prachtige lokale deerne aan heeft overgehouden. Inmiddels is zijn verblijfsvergunning in orde en is hij aan het echte werk begonnen bij Brutus. Naast zijn werkzaamheden als Ludus zal hij ongetwijfeld de activiteiten verblijden met weetjes, anekdotes en overwegingen die niet zouden misstaan in de koffiesalons van het Parijs van de 18e eeuw. Kan je hem gadeslaan in zijn natuurlijke habitat, na middernacht in de Prof, bestel dan zeker 2 pinten en spreek hem aan over een random Romeinse keizer, de slag van Borodino of het verkiezingsprogramma van eender welke partij. Voor je het weet wordt het weer licht, voel je je verlicht en ben je licht straalbezopen.

Dixit Kenny, praecantator festis

Kristof Peckelbeen

Zedenmeester

Kristof Peckelbeen Staat ook wel bekend als peckel dit zijnde omdat hij kan likken zoals een teckel. Vorig jaar heeft hij onze schachtjes zitten pesten, maar als onze mooie zeden dit jaar gaat hij iets liever zijn tegen hen. Ik denk persoonlijk dat dit komt door zijn verandering van haarkleur. Als je hem ooit tegenkomt in de prof of op een ander leuk feestje, spreek hem dan zeker aan want hij gaat je zeker te woord staan met een (of meerdere) pintjes of flessen brute in zijn hand en ervoor zorgen dat je een legendarische avond gaat beleven ! Dixit Dieter De Wilde, Cantor 2019-2020

Foto syr

Syria Verbeke

Consilium

Ook wel Syrnoff genoemd: één van de oprichters van Brutus, onze allereerste praeses, dit jaar consilium, een echte Brutusqueen dus! Deze mooie meid met haar lange manen doet menig jongenshart op hol slaan. Ze is een topgriet die altijd zin heeft in een feestje. Maar ook op je downdays staat zij voor je klaar: voor een babbel en een knuffel kan je altijd bij haar terecht. Kortom: een meisje met een vlammetje in haar hart ❤

Dixit Esther, social 2019-2020

Kristof Van Kuijk

Ab-actis

Stoffel, Stoffie, koning van de dansvloer of keizer Stoffel voor de vrienden is onze meest onverwachte aanwinst. Hij neemt de functie ab-actis op zich maar we weten allemaal dat hij vooral teddybeer zal spelen. Zijn knuffels zijn legendarisch. (Zeker uittesten!) Hij is een echte topper maar wel opletten wanneer hij shotjes sambuca wil doen. Ik ben enorm blij dat deze prachtmens in ons team komt, op minder dan 1 jaar tijd heeft deze kanjer een vast plekje in mijn/ons brutushart veroverd en nu laten we hem niet meer los! Roomie

Dixit Syr, Consilium 2019-2020

Maité Adams

PR

Ze is niet alleen een peos, maar ook de pittige studente uit Leuven die als PR deel uitmaakt van het Brutus praesidium. Springen maakt haar erg gelukkig, maar raak nooit haar eten aan, want dan krijg je een hangry meid. Zij staat altijd voor je klaar, er bestaat geen BRUTUS zonder haar ❤

Dixit Sasha, feest 2018-2019

2018 - 2019foto syria

Syria Verbeke

Praeses

Syria is naast de natte droom van vele schachten, een partyanimal die niet zomaar de bijnaam Syrnoff kreeg. Ze is niet vies van een vettig feestje maar tegelijkertijd ook de koningin van het galabal. Op menig TD is de camera haar flirt en haar wilde manen zijn zelfs niet te temmen door haar meesterlijke dansmoves. Voor wie haar nu nog niet kent zijn hier nog enkele passende titels: Barones van Brasschaat, It-girl van de UA, maar bovenal Praeses van de bruutste club.

Dixit Walter

Jasper De Groote

Vice-Praeses

Daar is hij weer. Het Jasper. Mooi. Jasper is niet zomaar een Vice-Praeses, hij is zowaar de knapste Vice in onze brute geschiedenis. Zijn prachtige blonde manen zijn een van de vele wonderlijke kwaliteiten van onze club, al zijn deze soms nogal vettig van al zijn gespekt. Liefde voor die Jappe.

Dixit Veret

Sien Meeuwissen

Quaestor

Wat vereerd ben ik dat ik mag schrijven over onze quaestor Sien, Als er twaalf in een dozijn zijn, is zij nummer dertien. Iedereen dient minstens eenmaal in diens leven van haar pasta te proeven, Om daarna met een fles (lees: flessen) BRUTE PECHE in haar buitencampushuis te vertoeven. Haar kledingcollectie is omvangrijker dan het aantal Japanners in Japan, Nu maar hopen dat ze het allemaal op Facebook verkopen kan. Met onze brunettige (?) Sien heeft Brutus zeker geen begrotingstekort, Nu ga ik stoppen anders wordt mijn tekstje ingekort. PS kom allemaal naar de BBQ 29 juni in jullie mooiste barbecueschort!

Dixit Lorenz

Dieter de Wilde

Cantor

Hier volgt dan het meest onnodige tekstblokje dat je ooit zult lezen: een introductie van Dieter de Wilde. Zelfs al heb je je teentjes slechts even in de oceaan die het Antwerpse studentenleven is gedipt, dan ben je deze malle man sowieso al tegen het lijf gelopen. Op zowat elke cantus aanwezig in jeansbroek en t-shirt ongeacht de temperatuur aangezien er pure alcohol door zijn aderen vloeit. Voor mij heeft het toch enkele academiejaren geduurd alvorens ik deze jolige jongen, die zijn achternaam trouwens meer dan waardig is, nuchter ben tegengekomen. Al bij al de ideale cantor voor de prachtige club die Brutus is. Hij is dan ook de mooist en onze kinderen zouden zijn mooier dan mooist.

Dixit Tom

Evert Tabak

Feest / Media

veret, evert of tabak na hem al een aantal jaren goed te kennen ben ik er nog steeds niet uit wat zijn echte naam is. gelukkig maakt dit niet veel uit want hij luistert tog naar allamaal. als je hem op cafe ziet spreek hem zeker aan je gaat het je niet beklagen. als je een nog betere avond wilt gooi hem een gitaar in zijn handen en laat je bewonderen door de prachtige muziekjes die hij te boven haalt. om een lang verhaal kort te maken deze mens is een van de beste die je ooit in heel je leven gaat tegenkomen.

Dixit Dieter

Kristof Peckelbeen

Temmer / PR

Mag ik u voorstellen Kristof Peckelbeen Zegt het u niets? Geen probleem : Als Peckel is hij beter gekend Het is ne zeer joviale vent Is het nu met Brute Pech of net bier? Peckel heeft altijd wel plezier Dat plezier vertoont zich in zijn lidkaarten zeer goed Hij heeft namelijk een kaartje bij de spoed Hij heeft misschien niet zo’n lange benen maar een groot hart zit zeker in zijn genen De eer is volledig aan mij Want met hem in het PR’team ben ik zeer blij.

dixit charlotte

Foto Lorenz

Lorenz Taets

Luris

Lololegal, ongetwijfeld een enorm slim en gedreven mannetje, maar daar stopt het niet. Eens de deadlines gehaald zijn, zijn de pintjes paraat. Deze rechtenmooiboy doet normaliter niet aan ongemanierde brute praktijken maar eens de alcohol gevloeid heeft, kan hij u nog wel eens verrassen. Dit jaar zal hij Brutus representen met zijn legalskills vanuit het verre Leuven, maar, net zoals het vlammetje, zit Lolo in ons hart en is hij dus nooit ver weg. Grtjes Ps: Wist je dat lorenzspookjes naar Lolo zijn vernoemd?

Dixit Syria

Tom Van Wouwe

Feest

Ik ben vereerd dat ik de toekomstige Feest van Brutus mag voorstellen. Feest staat onze Tom op het lijf geschreven. Deze bioloog in wording schuimt zelf heel wat feestjes af dus hij weet wel wat hem te doen staat. Ik ben samen met Tom gedoopt en ken hem nu al vijf jaar. Tom is altijd een goedlachse jongen en zorgt er dan ook steeds voor dat de mensen rondom hem steeds plezier hebben. Ook staat hij steeds paraat voor een goede babbel. Hij kan je soms wel eens verbazen met een van zijn diepe quotes zoals “There is a time and place for everything.” Daarnaast kan deze jongeman ook verrassend uit de hoek komen. Moest je tegen hem willen uitpakken, dan kan het soms zijn dat hij zal zeggen “Whattheflurk, uw mama is een plopkoek”. Om af te sluiten wil ik nog even zeggen dat Tom een crème van ne kerel is en dat ik blij ben hem een goede vriend te kunnen noemen.

Dixit Peckel

Pieter Van der Auwera

Social

Is het nu een cantus of een TD, deze mens krijg je overal mee! Pieter/Walter voor de vrienden is altijd wel voor een feestje te vinden. Met deze topper is het altijd lol, want zijn atskills zijn zeker geen brol. Nul of honderd na het drinken, en dan uit een rijdende taxi springen zonder te verpinken. Influencer is zijn faam, vandaar onze social als naam. Tekstje klaar, rijmen gedaan, tijd om van de kaart te gaan.

dixit jasper

Foto Tjebbe

Tjebbe Van den Heuvel

Ludus

Het levende bewijs dat Hollanders ook kunnen drinken. Na enkele jaren trots lid te zijn geweest van de sportraad, zal hij nu bij ons de functie sport verzorgen. Minstens één sportief evenement neemt hij onder zijn vleugels (tsjirp tjsirp). Hetgeen hij minstens even goed zal doen als praten over anti-materie en waardeloze onderzoeken. Altijd paraat met goede raad, is en blijft hij een uitstekende maat.

Dixit Jappe

Lisa Cardon

PR

Gegroet beste Brutus of Lisa geïnteresseerde Heb ik even geluk dat ik de cardoooown aan jullie mag voorstellen. Om het niet te lang te maken zal ik haar even kort samenvatten in 5 puntjes: 1. Net zoals vorig academiejaar gaat ze als een ervaren ros public relations voor haar rekening nemen, dit jaar heeft ze zelfs Maité om op te leiden. 2. Als ze iets wilt gaat ze er zeker voor gaan, een doel dat ze nog niet heeft gehaald? ik denk het niet. Vanaf dit jaar is ze dan ook student aan de UA. 3. Feesten, werken, feesten, taken maken, feesten, koken, ... allemaal geen probleem, 3h slaap is meer dan genoeg. Op elk Brutusevenement is ze dan ook aanwezig, zonder excuses. 4. Kortweg een goedlachse, knappe, talentvolle dame die bij iedereen in de smaak valt! 5. Om dan toch een slechte eigenschap te geven is het zoeken maar die is er wel. Zorg steeds voor een deadline want uitstelgedrag is zeer zeker aanwezig. Wil je meer over haar te weten komen spreek ze dan zeker aan, ze is altijd in staat om mensen te helpen of een gesprek aan te gaan.

Dixit Stoffel